menu    
Sportveldverlichting
Product overzicht
Sportveldverlichting
Oostendorp BelgiŽ is ISO 9001 gecertificeerd, al meer dan 45 jaar toonaangevend specialist in de aanleg en onderhoud van sportveldverlichting ťn is de nummer ťťn in het leveren, installeren en onderhouden van sportveld verlichting in BelgiŽ. Het aanleggen van sportveldverlichting installaties stelt bijzondere eisen aan een bedrijf. Vele facetten van elektrotechnische, bouwkundige, lichttechnische en sporttechnische aard moeten worden samengebracht in een goed, efficiŽnt en uitgekiend ontwerp. Bij een levensduur van tientallen jaren dient een hoogwaardige materiaalkeuze te voorzien in lage onderhouds-kosten bij een hoog rendement.
Oostendorp BelgiŽ levert installaties voor Atletiek, Golf, Handbal, Hockey, Honkbal, Korfbal, Rugby, Softbal, Tennis, Luchthal en Voetbalverlichting. Voor amateur en recreatie doeleinden alsmede voor verenigingen actief op het hoogste niveau.
Onderhoud van verlichting
In weer en wind staan de lichtmasten voor sportveldverlcihting op en rond de sportvelden. Zolang de lichtfunctie werkt is de aandacht voor de kostbare installatie meestal minimaal. Wanneer er iets hapert zijn de gegevens vaak niet meer te vinden en blijven vele vragen over, die pas na veel zoeken en kostbare reparatie-uren worden opgelost. Voor bedragen van ca. 0,5% van de aanlegkosten wordt de zorg voor de installatie door een team van deskundigen van oostendorp BelgiŽ overgenomen. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.
Luchthalverlichting
Naast sportveldverlichting levert Oostendorp BelgiŽ ook luchthalverlichting. Oostendorp heeft vele luchthallen voorzien van professionele verlichting. In samenwerking met Poly-Ned, de fabrikant van luchthallen, heeft Oostendorp BelgiŽ een reeks systemen ontwikkeld, die elk bij hun eigen toepassing een doorslaggevend voordeel te bieden hebben. Zo levert Oostendorp BelgiŽ de verlichting en verzorgt Oostendorp het onderhoud van het pas in gebruik genomen hightech luchthal complex op De Toekomst van Ajax.

Een van de grote voordelen van een Poly-luchthal is dat deze beschikt over een groot daglicht doorlatend oppervlak. Wel zo voordelig en milieu vriendelijk! Zo kan er na dagen van regen en tijdens slecht weer gewoon getraind worden op een perfecte ondergrond. Voor de avonduren kan Oostendorp BelgiŽ uw luchthal voorzien van licht. Een Poly-luchthal kan worden uitgerust met verschillende soorten verlichting. Oostendorp BelgiŽ adviseert u over de verschillende type verlichting mogelijkheden en kan deze tevens installeren en onderhouden.
Recente projecten